Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Cikkek

Fokozott piaci szolgálatok

2009.11.29

Az adventi időszakben megnövekedett forgalomnak megfelelően a karácsony előtti vasárnapokon fokozottan leszünk jelen a piacon. Reméljük, jelenlétünkkel sikerül megelőzni az alkalmi bűncselekmények növekedését.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Párbeszéd az utakon

2009.11.16

Csatlakoztunk a Soproni Polgárőrség által indított mozgalomhoz. Célunk, hogy változtassunk a közlekedési morálon, a viselkedési anomáliákon.

Mutasson példát, legyen Ön is a mozgalom tagja!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Munkába álltak a Településőrök

2009.11.15

A tervezettnél korábban, már november elején megalakult a Településőrség. Egyesületünk két tagja ill. tagjelöltje nyert felvételt a Közterületfelügyelet munkájának segítésére létrehozott  nyolc fős egységbe. Jelenleg két váltásban tanulják a "szakmát", gyakran találkozhatunk velük a város fontosabb pontjain.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Őszi közgyűlés

2009.10.17

Október 17-én megtartottuk őszi közgyűlésünket, melyen módosítottuk az egyesület alapszabályát és három új tagot vettünk fel.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Sikeres NCA pályázat

2009.09.17

A Nemzeti Civil Alaphoz márciusban benyújtott pályázatunkat pozitívan bírálták el. Ennek értelmében a Gyömrői Polgárőr Egyesület 300.000 Ft-ot nyert, melynek nagyobbik részét munka- és védőruha vásárlásra tudjuk fordítani. Az eredetileg 540.000 Ft-ra beadott pályázazatot a döntés után a megítélt összegnek megfelelően módosítani kellett. Az aláírás után 15 napon belül érkezik be 210.000 Ft, majd január 31-ig a maradék 90.000 Ft.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

SzJA 1%-ból várható támogatás 2009-ben

2009.09.07

Az APEH előzetes tájékoztatása szerint a 2008. évi SzJA 1%-ból várhatóan mintegy 282.000 Ft felajánlás érkezik kiemelten közhasznú egyesületünkhöz. Ezúton is köszönjük minden támogatónknakl, hogy igen jelentősen hozzájárulnak Gyömrő város köz- és közlekedésbiztonsága, valamint környezetvédelme érdekében kifejtett tevékenységünkhöz!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Beszámolunk a tavaszi-nyári fokozott szolgálatokról

2009.08.25

Szakmai jelentés a fokozott szolgálatok ellátásával kapcsolatos 2009. évi OPSz támogatás felhasználásáról.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Rendszámazonosítókat vásároltunk

2009.08.11

Hosszas várakozás után két PDA készüléket vásároltunk, melyekre a Matrix Pocket rendszámellenőrző programot telepíttettük.

 

Mostantól a járőröző és a rendezvényeken szolgálatot teljesítő polgárőröknél lehetőség szerint minden alkalommal lesz ilyen készülék, mellyel a kőrözött gépjárműveket tudjuk felderíteni.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Gyömrői polgárőr riasztotta a tűzoltókat

2009.04.23

Tegnap Fülöp Tamás, egyesületünk tagja riasztotta a tűzoltókat a vecsési nádasban keletkezett tűzhöz. Az oltásban a monori és a fővárosi hivatásosak, az üllői és gyáli önkéntesek vettek részt.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Sikeres szemétszedés

2009.04.05

A Gyömrői Polgárőr Egyesület április 4-re meghírdetett várostakarítási akcióján több mint 50-en vettek részt a polgárőrség tagjain kívül. A II. Rákóczi Ferenc és a Weöres Sándor általános iskolák tanulói és pedagógusai, a KIGYE tagjai, a 4-es számú lakásotthon fiataljai és több család is csatlakozott hozzánk. A 9 órától délig tartó megmozdulás keretében a Klotild-telepről kb. 20 zsák eldobált hulladékot gyűjtöttünk össze, melyet a Városüzemeltető Kht szállított el. Ezúton is szeretnénk megköszönni a megjelenteknek, hogy példát mutattak és kivették részüket környezetünk szebbé tételében!
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek