Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Cikkek

Eddig mintegy 20 segélyszállítmány

2010.07.18

Eddig mintegy 20 segélyszállítmányt juttatunk célba az árvíz-sújtotta borsodi térségbe. Kis túlzással az ország minden részéről érkezett Gyömrőre adomány, melyet aztán Egyesületünk tagjai és önkéntes segítők szállítottak elsősorban Sajóecsegre és Edelénybe, de jutott küldemény Felsőzsolcára és Ongára is. Voltak olyan szállítmányok is, melyeket csak koordináltunk miután felmértük az igényeket. Tetemes mennyiségű palackozott víz, élelmiszer,tisztító- és fertőtlenítőszer, tisztálkodószer, ruha, bútor, háztartási cikk, használati tárgy és játék jutott általunk a rászorulókhoz.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Tűzoltó autó vásárlás

2010.07.10

Hosszas keresgélés után Egyesületünk a mai napon megvásárolta a Nagyatádi Hivatásos Önkormányztati Tűzoltóság feleslegessé vált IFA gépjárműfecskendőjét. Az autón a következő hetekben elvégezzük a szükséges apróbb javításokat, megkapja felszerelését és kicsinosítjuk. További részletek és képek a Tűzoltóság oldalán.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Levizsgáztak az első önkéntes tűzoltók

2010.07.03

A mai napon az Egyesület 7 tagja tette le a 40 órás alaptanfolyam utáni záróvizsgát Kókán. Bedőcs Attila, Benkő Lajos, Gróf István, Havas Krisztián, Miriszlai Zoltán, Nagyszebeny Lóránd és Szajkó Zoltán alkották a csapatot. Gratulálunk!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Fokozott polgárőri jelenlét a nyári hónapokban is

2010.06.02

Egyesületünk tagjai a nyári időszakban is fokozott mértékben lesznek jelen a város közterületein mind a nappali, mind az éjszakai órákban a hatékonyabb bűnmegelőzési tevékenység érdekében. Továbbra is részt veszünk a Rendőrséggel felkérésére a közös akciókban.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Gyömrői önkéntes tűzoltók az edelényi gáton

2010.05.19

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Támogatás(37)

2010.04.12

Egyesületünk 40.000 Ft támogatásban részesült a "Jó hátszelet" Alapítványtól. Ezúton is köszönjük!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Nyertes IRM-OPSz pályázat

2010.04.06

Egyesületünk a megyei ill. az országos szövetségen keresztül 400.000 Ft pályázati támogatást nyert, melynek első felét a mai napon megkaptuk.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Támogatás

2010.03.30

Egyesületünk megkeresésére a Monor és Vidéke Takarékszövetkezet 200.000 Ft támogatást ítélt meg számunkra az Önkéntes Tűzoltó Szakszolgálattal kapcsolatos beszerzésekre és költségekre. Ezúton is köszönjük!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

SZJA 1%

2010.03.03

 Kérjük szíves támogatását, adója 1%-ának felajánlását! Ezzel Ön is hozzájárulhat lakóhelyünk biztonságosabbá tételéhez.

Az egyesület adószáma: 18697490-1-13

A felhívás részletes tartalmához kattintson "A teljes bejegyzés" feliratra!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Mikulás-járás biztosítása

2009.12.05

A gyömrői városi Mikulás hagyományosan a nagy nap előtt délután járja körbe a települést, számos, már jól megszokott helyem megállva osztja szét ajándékait a gyerekeknek. A megszokott felkérésnek ismét szívesen tettünk eleget. A Gyömrői Polgárőr Egyesület  négy gépkocsival, 9 fővel vett részt az esemény közvetlen biztosításában.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek