Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Párbeszéd az utakon

2009.11.16

Párbeszéd az utakon

 

Dühíti, hogy mások agresszívan vezetnek?

 

Sérti Önt mások erőszakos magatartása?

 

Felháborítja Önt a sok szabálytalankodó gépjárművezető?

 

Irritálják a dudáló, idegeskedő gépkocsivezetők?

 

Bosszantja, hogy majdnem elgázolják a gyalogost a zebrán, miközben Ön megadja az elsőbbséget?

 

MUTASSON PÉLDÁT! LEGYEN ÖN IS A MOZGALOM TAGJA!

 

Csatlakoztunk a Soproni Polgárőrség által indított mozgalomhoz. Célunk, hogy változtassunk a közlekedési morálon, a viselkedési anomáliákon.

 Olyan gépjárművezetőket keresünk, aki ha felrakja a mozgalmat jelképező matricát, Ő előzékenyebb lesz a közlekedésben, megáll a gyalogosátkelők előtt, nem mutogat és ordibál kifelé a járművéből mikor esetlegesen sérelem éri, stb. Vagyis kulturáltan tud részt venni a forgalomban, a közlekedésben. Ez nem kis feladat mindnyájunktól, figyelembe véve az elvadult világot, de hiszünk abban, hogy viselkedésünkből, példamutató vezetésünkből, a környezetünk előbb-utóbb átveszi ezt a stílust, majd saját és mások testi és anyagi védelmében követni fogják egyre többen kezdeményezésünket.

Ehhez szükséges a környezetünk minél szélesebb körben való bevonása, támogatók felkutatása és e nemes cél terjesztése. Ez egy becsületbeli ügy. A matrica használata felelősséggel is jár, így a tulajdonosa vállalja hogy, példát mutat. Mint polgárőrök a közbiztonság és közlekedés javításáért is szeretnénk hatékonyabb munkát végezni. Ehhez várjuk támogatásukat. Jelentkezéshez kérjük, adja meg nevét, levelezési címét és mi rövidesen eljuttatjuk Önnek az itt látható matricát. Amennyiben személyesen szeretné átvenni, azt megteheti az Egyesület székhelyén (Liszt Ferenc utca 77.), de az is elég, ha egy elektronikus levelet küld a gyomroipolgaror@gmail.com e-mail címre.

 Kérjük, felelősséggel, a szabályokat betartva közlekedjen, és erre hívja fel embertársai figyelmét is! 

Kép

Javítsunk együtt a közlekedési kultúrán!

Mutasson Ön is példát!

 

Telefon: 0630-397-4797

gyomroipolgaror@gmail.com, www.gyomroipolgaror.eoldal.hu