Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZJA 1%

2010.03.03

 

Tisztelt gyömrői Polgártárs!
 
 
A Gyömrői Polgárőr Egyesület 1991 óta törekszik város közbiztonságának javítására. Egyesületünket 2002-ben újjászerveztük, azóta sikerült fokozatosan bekerülnünk a köztudatba.

Feladatainkhoz képest szűkös anyagi hátterünk ellenére tevékenységünk évről évre hatékonyabb lett, ezzel együtt erkölcsi elismertségünk is fokozatosan nőtt. Ma már elképzelhetetlenek a gyömrői rendezvények jelenlétünk nélkül.

A hétköznapok feladatit pedig már természetesként fogadják a polgárok. A piacon, az iskolák környékén (sajnos már kissé megfogyatkozva), a temetőkben, a strandon illetve város utcáit járva vigyázunk a közbiztonságra. Az Önkormányzat, a Rendőrség és a Posta felkéréseire számos alkalommal hajtottunk végre különböző feladatokat. A váratlan esemányek szintén munkát adnak tagjainknak. Az elmúlt évek egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemmel kapcsolatos feladatokra. 2009-ben mintegy 1700 alkalommal 5930 óra szolgálatot láttunk el, saját gépkocsikkal kb. 16000 km-t tettünk meg. Januárban a hozzánk csatlakozó szakemberekkel együttműködve megkezdtük az Önkéntes Túzoltóság újraszervezését.

 

 

Mindehhez kérjük szíves támogatását, adója 1%-ának felajánlását! Ezzel Ön is hozzájárulhat lakóhelyünk biztonságosabbá tételéhez.
Az egyesület adószáma: 18697490-1-13
 
Természetes igényünk, hogy szeretnénk még hatékonyabb bűn- és balesetmegelőző, és immár a tűz- és katasztrófavédelmi tevékenységet végezni, az egyre újabb kihívásoknak is megfelelni a gyömrői polgárok szolgálatában.
 
 
Köszönjük!
 
 
Szuromi Albin
elnök