Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tagtoborzás

2009.02.25

A

Gyömrői Polgárőr Egyesület

tagtoborzási felhívása

 

Tisztelt Gyömrői Polgárok!

 

A közbiztonság és a bűnmegelőzés hatékonyságának növelése, a közlekedésbiztonság és a környezetvédelem javítása érdekében a Gyömrői Polgárőr Egyesület várja tagjai közé mindazokat az áldozatkész, 18. életévüket betöltött, büntetlen előéletű, magyar állampolgárságú nőket és férfiakat, fiatalokat és idősebbeket egyaránt, akik az Egyesület tagjaiként tenni szeretnének városunk közbiztonságának javításáért.

A Gyömrői Polgárőr Egyesület 1991-ben alakult és azóta működik. A Monori Rendőrkapitánysággal kötött együttműködési megállapodás biztosítja a rendőri szervekkel való szoros együttműködést.

Tagja vagyunk az Országos-, és a Pest Megyei Polgárőr Szövetségnek. 2003-ban kiemelten közhasznú egyesületi besorolást nyertünk. Egyesületünk a hatályos törvények keretei között működött, és kíván továbbra is működni. A polgárőr szolgálatteljesítés közben közfeladatot ellátó személynek minősül, így fokozott jogvédelem illeti meg.

Várjuk továbbá mindazon nyugdíjas vagy ráérő személyek jelentkezését, akik tenni szeretnének gyermekeink biztonságos közlekedése érdekében. Akár csak a gyalogátkelőhelyek melletti rendszeres kb. 1 órás reggeli szolgálatot vállalókat is keresünk! Ez hatalmas segítség lenne a gyermekek számára.

Munkánkat szeretnénk új tagjaink segítségével érezhetőbbé, folyamatossá és hatékonyabbá tenni. Ha többen vagyunk, az egyéni leterhelés sem vállalhatatlan. Közös erővel elérhetjük célunkat, hogy Gyömrő város egyre biztonságosabb, barátságosabb legyen.

Jelentkezni lehet a 0630-397-4797 telefonszámon,

a gyomroipolgaror@gmail.com e-mail címen,

valamint személyesen, az Egyesület székhelyén, a Liszt Ferenc utca 77.

 Gyömrői Polgárőr Egyesület